Photo © Veronika Hofinger
Photo © Veronika Hofinger
Photo © Veronika Hofinger
Photo © Veronika Hofinger
Photo © HOLODECK architects
Drawing © HOLODECK architects
Drawing © HOLODECK architects

parkhouse

 Back to Projects list
Location
1140 vienna
Year
2002
Cost
Undisclosed
Stories
Undisclosed

The building design is developed by two intertwining folds of landscape. We define a public area and private areas with a separate play courtyard for children. All levels are directly connected to the exterior by terraces, courtyards and the lawnramp, as an extension of the lawn into the living room.

Other Projects by HOLODECK architects

earthquake memorial
Nantou
hall 01
St. Veit an der Glan
zhengzhou quarter
Zhengzhou, China
sustainable quartier
Kopenhagen, Denmark
rooftop 02
vienna
shift house
Klagenfurt