Buwog Customer Center and Access

Vienna
Buwog Information Centre and Entrance 2002 1130 Vienna Gert M.Mayr-Keber ZT GmbH Photography Elisabeth Mayr-Keber
© Elisabeth Mayr-Keber
 
 
Buwog Information Centre and Entrance 2002 1130 Vienna Gert M.Mayr-Keber ZT GmbH Photography Elisabeth Mayr-Keber
© Elisabeth Mayr-Keber
 
 
Buwog Information Centre and Entrance 2002 1130 Vienna Gert M.Mayr-Keber ZT GmbH Photography Elisabeth Mayr-Keber
© Elisabeth Mayr-Keber
 
 
Buwog Information Centre and Entrance 2002 1130 Vienna Gert M.Mayr-Keber ZT GmbH Photography Elisabeth Mayr-Keber
Photo © Elisabeth Mayr-Keber
 
 
Buwog Information Centre and Entrance 2002 1130 Vienna Gert M.Mayr-Keber ZT GmbH Photography Elisabeth Mayr-Keber
Photo © Elisabeth Mayr-Keber
 
 
Buwog Information Centre and Entrance 2002 1130 Vienna Gert M.Mayr-Keber ZT GmbH Photography Elisabeth Mayr-Keber
Photo © Elisabeth Mayr-Keber
 
 
Buwog Information Centre and Entrance 2002 1130 Vienna Gert M.Mayr-Keber ZT GmbH Photography Elisabeth Mayr-Keber
Photo © Elisabeth Mayr-Keber
 
 
Buwog Information Centre and Entrance 2002 1130 Vienna Gert M.Mayr-Keber ZT GmbH Sketch Gert M. Mayr-Keber
Drawing © Gert M. Mayr-Keber
 
 
Buwog Information Centre and Entrance 2002 1130 Vienna Gert M.Mayr-Keber ZT GmbH Photography Elisabeth Mayr-Keber
Drawing © Gert M. Mayr-Keber
 
 
Buwog Information Centre and Entrance 2002 1130 Vienna Gert M.Mayr-Keber ZT GmbH Photography Elisabeth Mayr-Keber
Drawing © Gert M. Mayr-Keber ZT GmbH
 
 
Architects
Gert M.Mayr-Keber ZT GmbH
Address
Hietzinger Kai 131, 1130 Vienna
Year
2002
Cost
Undisclosed
Stories
Undisclosed

The client's instructions were to design a more attractive entrance area and to develop facilities inside this area for customer-oriented information and activities such as special events, project presentations or exhibitions.

The entrance area was considerably enlarged by redesigning the plinth façade. The actual entrances themselves were moved forward, which clearly separated them from the residents' entrance to the building and simultaneously made them more prominent. The new reception area is connected to a continuously-manned information centre. The rest of the space, partitioned off with movable dividing walls, is available for the activities outlined above.

Related Projects

Other Projects by Gert M.Mayr-Keber ZT GmbH