Roethis Music House

Roethis
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects
cukrowicz nachbaur architekten
Address
Roethis
Year
2007

The new building of the music house takes over the building sizes of the surroundings and is situated as a 2-storey solitaire aside to the farmhouse in the northeast area of the property. A small square situation is formed in the south. The building is held straight small in his horizontal expansion and is neutral in its direction by his square form. In the upper floor the large musicians training room is situated, in the ground floor meeting spaces and small store, in the basement is two single training rooms with orientation to the planted courtyard.

Team
Christian Schmoelz [PL], Andreas Cukrowicz, Anton Nachbaur-Sturm

Client
Gemeinde Roethis

Photographer
Hanspeter Schiess

Competition
2007 1st Prize

Construction
2010

Related Projects

Other Projects by cukrowicz nachbaur architekten