spatial appropriation

vienna
Photo © Gracia Ike Branco
Photo © Gracia Ike Branco
Photo © Gracia Ike Branco
Photo © Gracia Ike Branco
Photo © Gracia Ike Branco
Architects
HOLODECK architects
Location
1170 vienna
Year
2006
Cost
Undisclosed
Stories
Undisclosed

A former factoryspace is transformed into a living loft, following a new spatial concept. We design three temporary usable zones to support the spatious occurance of the loft. `Body culture`, `wellness place` and botanic oasis are these temporary usable zones, which can be defined by using movable tilts on tracks, further areas are defined adjacent to them, like ´sleeping und guest zones`.

Related Projects

  • Dialogue Center “Przełomy”
    KWK Promes architect
  • Hotel in Czorsztyn
    KWK Promes architect
  • Farmhouse with Lap Pool
    GLUCK+
  • Bar House
    GLUCK+
  • Bronx Preparatory Charter School, Bronx
    GLUCK+

Magazine

Other Projects by HOLODECK architects

earthquake memorial
Nantou, China
hall 01
St. Veit an der Glan
zhengzhou quarter
Zhengzhou, China
sustainable quartier
Kopenhagen, Denmark
parkhouse
vienna
rooftop 02
vienna