The Environment Sets the Tone

Dachgeschoss Aufstockung
© Aria Sadr-Salek
Holz mit Schwarzstahl
© Aria Sadr-Salek
Treppen Detail
© Aria Sadr-Salek
Nachhaltige Aufstockung
© Aria Sadr-Salek
Mehrfamilienhaus
© Aria Sadr-Salek
Architects
SNOW ARCHITEKTUR
Location
Year
2016

Reaching the highest level of eco-friendliness was a central goal of this storey-addition in Landeck. For the clients, it was an affair of heart to renounce chemicals and petroleum-based construction materials wherever possible. The location right in the middle of nature served as a point of reference for planning. Correspondingly, the building should unite aesthetics with ecological spirits.

Related Projects

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressive cleanroom expansion
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Magazine

Other Projects by SNOW ARCHITEKTUR

The Way to the Summit
Lakeside Idyll
Waging am See, Germany
Smart Alpine
Rauris
Inclusion
Fusion
Innsbruck