The Way to the Summit

living-room
© Aria Sadr-Salek
Storey-addition by night
Photo © Aria Sadr-Salek
Storey-addition
© Aria Sadr-Salek
Deckendetail Holzbau
© Aria Sadr-Salek
timber-construction living room
© Aria Sadr-Salek
view from kitchen
© Aria Sadr-Salek
Architects
SNOW ARCHITEKTUR
Location
Year
2018

The main subjects of the modern storey-addition in Tyrol were the picturesque mountain scenery of the Stubai Valley. As the building owner’s parents played can be characterized by their deep rootedness in the Tyrolean region and their young-heartedness. Their personality should provide a philosophical backdrop to be considered throughout the planning process. As a result, the architecture can be interpreted as an homage to both the client’s parents and the beautiful Stubai Valley.

Related Projects

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressive cleanroom expansion
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Magazine

Other Projects by SNOW ARCHITEKTUR

Lakeside Idyll
Waging am See, Germany
Smart Alpine
Rauris
Inclusion
History of a Building
Fusion
Innsbruck