Bar House

Aspen, Colorado, États-Unis
© Paul Warchol
Architectes
GLUCK+
Année
2005

This large family house is located on a deep narrow valley, bounded by a river on one edge and a road on the other. The winter weather is severe, and the sun reaches the bottom of the valley only from the south. Unlike the surrounding houses, this house runs perpendicular to the valley to maximize the southern exposure. The linear program allows each room to receive the southern exposure and provides spectacular views of the valley.

Projets liés

  • Projektwettbewerb Campus Motel NTB
    FELIX PARTNER Architektur und Design
  • Volksschule Maria Grün
    BERKTOLD WEBER Architekten
  • Stereokitchen
    Paul Kaloustian Architect
  • Cyprus New Museum
    Paul Kaloustian Architect
  • Bürobegrünung ERZ Entsorgung + Recycling, Zürich
    Hydroplant

Magazine

Autres projets de GLUCK+

Little Ajax Affordable Housing
Aspen, États-Unis
Bronx Preparatory Charter School, Bronx
Bronx, New York, États-Unis
Scholar's Library
New York, États-Unis
The East Harlem School
Harlem, New York, New York, États-Unis
Floating Box House
Austin, Texas, États-Unis
Little Sisters of the Assumption Family Health Service
Harlem, New York, New York, États-Unis