Summer Retreat Hvaler

Hvaler, Norway
Photo © Kim Muller
Photo © Kim Muller
Photo © Kim Muller
Photo © Kim Muller
Photo © Kim Muller
Photo © Toberto di Trani
Photo © Toberto di Trani
Drawing © Reiulf Ramstad Arkitekter
Drawing © reiulf ramstad arkitekter
Arquitectos
Reiulf Ramstad Arkitekter
Localização
Hvaler, Norway
Ano
2006
Custo
100K - 1M
Pisos
1-5 Stories

The house is beautifully situated on the top of a hill overlooking the ocean and the horizon, placed in the midst of an uncultivated landscape on a small peninsula. The design of the house allows a close interaction with the surrounding nature and the beautiful scenery. It provides a feeling of being outdoor when inside. The small scale of the house together with the use of wooden materials that will gradually develop a grey patina allows the project to interact and fit in with the existing shape and natural colours of the surrounding landscape. At the same time the design contrast with the traditional building practise of the area.

Projetos relacionados

  • White House - Renovation of Hutong House
    ARCHSTUDIO
  • Twisting Courtyard
    ARCHSTUDIO
  • Orientkaj and Nordhavn Metro Stations
    COBE
  • adidas HALFTIME
    COBE
  • Greifswalder Straße / Heinrich-Roller-Straße
    TCHOBAN VOSS Architekten

Revista

Outros projetos por Reiulf Ramstad Arkitekter

Trollwall Restaurant
Trollveggen, Norway
Trollstigen National Tourist Route
Trollstigen, Norway
Selvika National Tourist Route
Selvika, Norway
Korsgata Apartments
Oslo, Norway
University College
Østfold Halden, Norway
Summer Retreat
Fuglevik , Norway