照片 © PAUAT/Luttenberger
照片 © PAUAT/Luttenberger
照片 © PAUAT/Luttenberger
照片 © PAUAT/Luttenberger
照片 © PAUAT/Luttenberger
照片 © PAUAT/Luttenberger
照片 © PAUAT/Luttenberger
© PAUAT/Luttenberger
照片 © PAUAT/Luttenberger
照片 © PAUAT/Luttenberger

HTBLA

 回到项目列表
地址
Hannes Schratteneckerstrasse 1, 4770 Andorf
年份
2012
费用
未公开
楼层
未公开

The project was developed after winning an EU- wide competition and has been finished in 2012. Open spatial sequences provide the base for a state of the art learning environment. The entrance to the school is formulated as an atrium connecting all floors to one communication area. The three- storey L- shaped school building serves as a natural noise protection and defines a courtyard together with the L-shaped workshop area on the ground level – in cooperation with AT4Architekten.

以下出品方的其他项目 PAUAT Architekten

ÖAMTC Stützpunkt Urfahr
Linz
„ENERGYAUTONOM +“
Wels
MesseCenterWels
Wels
Landesfeuerwehrkommando BA04
Linz