living-room
© Aria Sadr-Salek
Storey-addition by night
Photo © Aria Sadr-Salek
Storey-addition
© Aria Sadr-Salek
Deckendetail Holzbau
© Aria Sadr-Salek
timber-construction living room
© Aria Sadr-Salek
view from kitchen
© Aria Sadr-Salek

The Way to the Summit

 Back to Projects list
Location
Year
2018
Stories
1-5 Stories

The main subjects of the modern storey-addition in Tyrol were the picturesque mountain scenery of the Stubai Valley. As the building owner’s parents played can be characterized by their deep rootedness in the Tyrolean region and their young-heartedness. Their personality should provide a philosophical backdrop to be considered throughout the planning process. As a result, the architecture can be interpreted as an homage to both the client’s parents and the beautiful Stubai Valley.

Other Projects by SNOW Architektur

Lakeside Idyll
Waging am See, Germany
Smart Alpine
Rauris
The Transparent House
The Tale of a Place
Alpine Conditions
Lech am Arlberg