Fotografia © PAUAT/Luttenberger
Fotografia © PAUAT/Luttenberger
Fotografia © PAUAT/Luttenberger
Fotografia © PAUAT/Luttenberger
Fotografia © PAUAT/Luttenberger
Fotografia © PAUAT/Luttenberger
Fotografia © PAUAT/Luttenberger
© PAUAT/Luttenberger
Fotografia © PAUAT/Luttenberger
Fotografia © PAUAT/Luttenberger

HTBLA

 Torna enrere a la llista de projectes
Adreça
Hannes Schratteneckerstrasse 1, 4770 Andorf
Any
2012

The project was developed after winning an EU- wide competition and has been finished in 2012. Open spatial sequences provide the base for a state of the art learning environment. The entrance to the school is formulated as an atrium connecting all floors to one communication area. The three- storey L- shaped school building serves as a natural noise protection and defines a courtyard together with the L-shaped workshop area on the ground level – in cooperation with AT4Architekten.

Altres projectes per PAUAT Architekten

„ENERGYAUTONOM +“
Wels
MesseCenterWels
Wels
Landesfeuerwehrkommando BA04
Linz
ÖAMTC Stützpunkt Urfahr
Linz