Turner Residence

Larkspur, アメリカ
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
建築家
Jensen Architects
場所
Larkspur, アメリカ
2013

A plinth and a pavilion. Nestled into the hillside, the long, solid plinth contains the private rooms of the house. Atop this plinth sits a transparent living and dining pavilion that opens up completely for access to the outdoor decks, pool patio and expansive views to Mount Tamalpais and the bay. An elegant structural solution allows the views to be uninterrupted by perimeter sheer walls. The majority of the site is left undeveloped with its forest of native oaks intact.

関連したプロジェクト

  • イソップ 新宿店
    二俣公一/ケース・リアル, 二俣スタジオ
  • Gallery COMMON
    二俣公一/ケース・リアル, 二俣スタジオ
  • 海のレストラン
    二俣公一/ケース・リアル, 二俣スタジオ
  • ヴァレリーオブジェクツのためのカトラリー
    二俣公一/ケース・リアル, 二俣スタジオ
  • Akeno Restaurant
    Cyrus Ghanai Interior Architecture & Design

Magazine

Jensen Architects によるその他のプロジェクト

Next World Offices
San Francisco, アメリカ
Children’s Day School
San Francisco, アメリカ
SFMOMA Rooftop Garden
San Francisco, アメリカ
Kokoris Residence
San Francisco, アメリカ
Turner Duckworth Offices
San Francisco, アメリカ