Penthouse Garden

Hannover, Germany
Photo © Joern Hustedt
Drawing © WES LandscapeArchitecture
Photo © Joern Hustedt
Photo © Joern Hustedt
Photo © Joern Hustedt
Landscape Architects
WES LandschaftsArchitektur
Location
Hannover, Germany
Year
2006

A room out in the open, its ceiling the starry sky. The extension of a loft-like living space out-doors. With its minimalist design, the Penthouse Garden contains all the elements found in a “living space”: The white polished marble floor and a car-pet of green grass. The elegant wardrobe and four-metre high, semi-transparent, shimmering silver curtains moving gently in the breeze.

Related Projects

  • Osaka University MACHIKANE Nursery school
    Coelacanth K&H Architects
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • New chalet
    Arttesa, designed & tailored

Magazine

Other Projects by WES LandschaftsArchitektur

Jungfernstieg
Hamburg, Germany
Alexanderplatz
Berlin, Germany
Reemtsma-Park
Hamburg, Germany
Willy-Brandt-Platz and the central bus terminal
Erfurt , Germany
Graf-Adolf-Square 15
Düsseldorf, Germany
Urban development VIERTEL ZWEI
Wien